Bæredygtig skovdrift

Der bliver i stigende grad fokuseret på miljøet og bæredygtig produktion i vores samfund – dette gælder også for de danske skove. Med en PEFC skovcertificering kan vi vise og dokumentere, at skoven drives bæredygtigt med hensyn til både økonomi, naturværdier og sociale/rekreative forhold.

Boltinggaard Gods er omfattet af en sådan PEFC skovcertificering. PEFC er verdens førende skovcertificeringssystem med over 200 millioner ha certificeret skov på verdensplan. Det danske PEFC certificeringssystem for bæredygtig skovdrift er udviklet og ejes af PEFC Danmark. Det danske PEFC certificeringssystem er godkendt af PEFC International. 

PEFC certificering er et frivilligt værktøj til skovejere, der ønsker at kunne dokumentere en bæredygtig drift af skoven og til virksomheder, der ønsker at støtte en bæredygtig skovdrift og samtidig dokumentere at der er styr på sporbarheden af de træprodukter, de anvender i deres produktion.

 

 

Aktuelt on Gods4

Gennem ild og vand...

Boltinggaard gemmer på spændende historier, og fortællingerne går langt tilbage. Godset har gennemgået mange forandringer gennem tiden, og den nationale historie har haft stor indflydelse på udviklingen af Boltinggaard. Klik på foto for mere at læse mere.