Jagt på Boltinggaard Gods

På Boltinggaard råder vi over et jagtareal på 600 hektar, hvor der udlejes både arealer og til dagsjagter. Der udsættes ænder og fasaner. Vi gør meget ud af Biotop-planer og fodermarker. Jagtarealerne er en blanding af skov, søer, remiser, engarealer og agre.

Dagsjagterne kan have op til 14 deltagere. Vi laver også lerdue-arrangementer med lerduemaskiner. Jagten kan kombineres med leje af lokaler, morgenmad, frokost og bål i skoven. 

På Boltinggaard Gods er det vores holdning, at kvaliteten på hele jagtoplevelsen er meget vigtig. Der skal være god stemning og en god ånd. Vi vægter det sociale samvær og de gode naturoplevelser meget højt. Det kommer, når man tilbringer en dag sammen på jagt på Boltinggaard. Det er også muligt at booke overnatning i forbindelse med sin jagt. Vi råder over 27 gæsteværelser på Boltinggaard. 

Ring og hør nærmere om dine muligheder for at afholde din næste jagt på Boltinggaard.

Jagtvæsen
Skytte Jesper Cardi von Lillienskjold
Mob : 51 64 60 27

hovedbyg m svaner

Boltinggaard Gods

Boltinggaard ligger idylisk i Ringe på Midtfyn, og danner rammerne for både private selskaber, firmarrangementer samt snart spændende Film-aktiviteter. Klik på foto for mere information.