Børnecancerfonden

Team Rynkeby er hovedsponsor for Børnecancerfonden, og det store arbejde og de mange penge, som de samler ind, er medvirkende til, at fonden kan sætte ekstra fokus på forskning og udvikling, så de kan forbedre vilkårene for børn med kræft i Danmark. Med Team Rynkebys hjælp håber Børnecancerfonden på, at de en dag kan nå deres mål, nemlig at helbrede alle børn med kræft.

Det kan vi kun bakke op om her på Boltinggaard og da vi i sin tid fik en forespørgsel, om vi ville lægge lokaler til et efterfølgende arrangement for cyklister, protektorer samt arrangører af cykelturen, var vi ikke i tvivl. Team Rynkeby har nu for tredje år i træk endt deres rute efter overrækkelsen af deres indsamlede check på Ringe Torv her på Boltinggaard til fremvisning af deres film fra turen samt fået serveret et let traktement sponsoreret fra Thaisen Hus.

Team Rynkeby er et velgørenhedscykelhold, der hver sommer cykler fra Danmark til Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002 af medarbejdere fra den danske juicevirksomhed Rynkeby Foods A/S I Ringe.

http://www.boernecancerfonden.dk/
http://www.team-rynkeby.dk/Pressebilleder.aspx?ID=4797

 

 

 

 

Aktuelt on event3

Inspiration til dit næste arrangement

Lad Boltinggaard danne rammen om dit næste arrangement. Konferencer, events og fester arrangeres i samarbejde med vore professionelle samarbejdspartnere  Klik på foto for mere info.