Som noget helt nyt starter vi nu en årligt tilbagevende begivenhed her på Midtfyn – Julemarked på Boltinggaard.

Den 1. til 3. december åbner vi dørene for en weekend helt i julens tegn. Julemarkedet vil byde på en bred vifte af spændende oplevelser for hele familien – store som små.

juletrae dek

Overalt på gårdspladsen, i hestestalden og i vores to sale vil der i løbet af weekenden kunne nydes lækre delikatesser og julegodter. Med mere end 70 udstillere byder vi i samarbejde med CHP event på et væld af julepynt, brugskunst, juletræer, dekorationer, glaskunst, mode og andre spændende julegaveidéer.

Lav pandekager over bål, mød en kæmpe isbjørn og en farlig løve hos vores zoologisk konservator, få en ridetur på en pony, og mød selveste Julemanden i sit værksted.

chokolader

Der vil være salg af æbleskiver og gløgg, og Thaisen Hus vil på sin stand servere lækker varm suppe med hjemmebagt brød samt kager.

Med godset som ramme ønsker vi at skabe en skøn og hyggelig familietradition. Tag børn, forældre, onkler og tanter med til Boltinggaard til en forrygende og helt igennem julet weekend.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

PV034 DSC 0123 2 Edit

Hold dit næste møde, konference eller fest hos os

 
Vi kan skabe den rette stemning her på Boltinggaard samt sørge for, at I får en unik oplevelse i smukke og naturskønne omgivelser året rundt. Klik på foto for mere information.