Kom i julestemning til Boltinggaards årligt tilbagevendende julemarked den første weekend i december. Se stemningsfotos fra vores hyggelige marked her i 2018 og så glæder vi os til at byde Jer velkommen igen i 2019.

julemand med børn

Igen i år åbnede Boltinggaard op for julemarked på godset. Med et besøgstal på 9.700 gæster ved dette års marked, som nu er for anden gang på Boltinggaard, kan vi godt kalde julemarkedet for en fast tradition på godset hver den første weekend i december.

Som noget nyt havde vi længe åbent fredag helt til kl.20.00 så man kunne nyde alt det smukke lys rundt om i gårdspladsen samt på træer og i boderne. Vi glæder os over den store opbakning og værdsætter alle de mange, der dukker op for at komme i julestemning med deres familier. Og man bliver virkelig i julestemning med boder overalt på gårdspladsen, i hestestalden, godsets to festsale samt filmstudiet og det nyindviede filmhus. Alle steder var der pyntet festligt op af CHP events egen dygtige dekoratør, der virkelig havde overgået sig selv denne gang.

Vi havde besøg af selveste julemanden og hans kone med deres kane rundt om på godset, der kunne smages på alle de lækre delikatesser og julegodter, børnene havde mulighed for ponyridning med søde nissehuer på, og der kunne nydes og købes julepynt, brugskunst, juletræer, dekorationer, glaskunst, mode og alt hvad hjertet kan begære.  

Markedet bød også på flere drikke- og spisemuligheder, bl.a. æbleskiver og gløgg, rygende varm chokolade med pandekager, sprøde flæskestegssandwich, vafler på pind samt mulighed for at lave sin egen cupcake med børnene.

Som noget nyt kunne man besøge Thomas Sjølander, der broderer kostumer til internationale film og teatre, hvor der også var udstillet kostumer fra bla. Tinkas Juleeventyr, Lykkeper samt Matador. Til at skabe den helt rigtige julestemning havde vi også som et nyt tiltag hyret det dygtige kor Medius, der underholdt med julens dejlige sange rundt om på gårdspladsen og inde rundt ved boderne.

Alt i alt et magisk julemarked, som vi glæder os til at kunne byde velkommen til igen i den første weekend af december fra fredag d.29/11, lørdag d.30/11 samt søndag den 1/12

Hilsen Nicoline & Peter-Vilhelm Rosenstand

 

indgang marked forside fotofilmstudie oppe

pandekagebodsalen

winston ponytræk spejdere

    

    

    

    

    

     

 pynt  

PV034 DSC 0123 2 Edit

Hold dit næste møde, konference eller fest hos os

 
Vi kan skabe den rette stemning her på Boltinggaard samt sørge for, at I får en unik oplevelse i smukke og naturskønne omgivelser året rundt. Klik på foto for mere information.