Som noget nyt åbnede Boltinggaard op for julemarked på godset, og med et besøgstal på 9.500 glade gæster, vil det være en tilbagevendende begivenhed igen næste år den første weekend af december. I år var der nemlig fuldt hus alle dage med boder overalt på gårdspladsen, i hestestalden, godsets to festsale samt filmstudiet og maskinhuset. Alle steder var der pyntet festligt op og man kunne ikke undgå at komme i julestemning.

julemand med børn

Julemanden og hans kone kørte rundt med deres kane og fik talt med både børn og voksne alt imens de mange boder lokkede med lækkerier fra chokolader til slagterens egene pølser, italienske vine og olivenolier, til specialøl og fasangryde fra Thaisen Hus. Spejderne sørgede for varm chokolade med egne pandekager over bål, mens man ventede i kø på en ridetur rundt i gårdspladsen for de mindste. Der var et stort udvalg af smukke dekorationer og brugskunst, som gæsterne kunne nyde på deres rute rundt på godset og alle havde god tid til at sludre, smage og dufte på deres besøg til julemarkedet.

Vi glæder os til at byde velkommen igen og ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Hilsen Nicoline & Peter-Vilhelm Rosenstand

 

fasangrydeoppefra

indgang marked forside fotofilmstudie oppe

pandekagebodsalen

spejderethaisen mahus

ponytræk oppewinston ponytræk

pynt

PV034 DSC 0123 2 Edit

Hold dit næste møde, konference eller fest hos os

 
Vi kan skabe den rette stemning her på Boltinggaard samt sørge for, at I får en unik oplevelse i smukke og naturskønne omgivelser året rundt. Klik på foto for mere information.