Af hjertet tak 

 

Realdania

Boltinggaard Film er muliggjort på baggrund af bl.a. en bevilling fra Realdania, der i 2014 valgte at støtte det overordnede projektet under kampagnen ”Fremtidens Herregård”.

Kampagnen sigtede mod at genopfinde herregården, og med ideen om Boltinggaard som filmens hovedsæde på Fyn, har vi i den grad genskabt herregården, og omdanner den til et sydende, kreativt og kunstnerisk miljø på Fyn. 

 

LAG-SØM

Den Lokale Aktions Gruppe for Svendborg, Østfyn og Midtfyn har også bevilligt støtte til Boltinggaard Film. 

LAG-SØM har valgt at støtte Boltinggaard Film bl.a. fordi filmproduktion og øvrige events vil bidrage positivt i lokalområdet i form af nye arbejdspladser både på Boltinggaard samt i lokalområdet. Der vil opstå en øget samhandel med lokale leverandører og butikker, eksempelvis vognmænd (logistik), blomsterdekoratører og catering.

Projektet vil styrke udviklingen inden for kulturen, herunder også turismen. Aktiviteterne vil være mangeartede, - f.eks. musikaftener, foredrag, udstillinger og filmfremvisninger. Boltinggaard Gods vil formidle de gode historier, og bringe borgerne tættere på den spændende filmindustri.

Vores håb er, at dette projekt vil skabe samme identitet og stolthed i lokalbefolkningen. 

 

Aktuelt on Gods3

Er du interesseret i jagt ?

Til Boltinggaard Gods hører en del arealer til, som benyttes til jagt. Noget af vores jagt kan lejes for en periode eller for enkeltarrangementer. Klik på foto for mere information.