Produktionsselskab i verdensklasse

Zentropa er skandinaviens største filmproduktionsselskab, og er anerkendt for deres produktioner i hele verden. Men udover det er rigtig mange af Zentropas film optaget på Fyn med Film Fyn støtte. 

I vores proces med etablering af filmstudie med tilhørende filmfaciliteter og overnatning for skuespillere og crew, har Zentropa bakket op om vores vision om et mere etableret filmmiljø på Fyn og delagtiggjort os i deres faglige ekspertise. Udover det har Zentropa og Boltinggaard intet samarbejde og vi byder alle produktionsselskaber velkomment til produktion, optagelser og overnatning.  

Zentropa blev grundlagt i 1992 af instruktør Lars von Trier og producer Peter Aalbæk Jensen. I dag er selskabet det største filmproduktionsselskab i Skandinavien med adskillige produktionsafdelinger i Europa.

Firmaet har tiltrukket nogle af de bedste instruktører og skabt banebrydende projekter som ’Dogme 95 konceptet’. Zentropa har produceret mere end 100 internationale og skandinaviske spillefilm, co-produktioner og lavbudget film. Mange af disse har høstet anerkendelse verden over, og er blevet hædret med de mest prestigefyldte priser, heriblandt De Gyldne Palmer, Sølvbjørnen, European Film Award, Golden Globe samt en Oscar.

Zentropa, har blandt andre filmselskaber, optaget og filmet mange film på Fyn, og med Boltinggard Film står Fyn igen parat til at byde alle danske og internationale filmteams velkomne. 

Du kan læse mere om Zentropa her.

Aktuelt on Gods4

Gennem ild og vand...

Boltinggaard gemmer på spændende historier, og fortællingerne går langt tilbage. Godset har gennemgået mange forandringer gennem tiden, og den nationale historie har haft stor indflydelse på udviklingen af Boltinggaard. Klik på foto for mere at læse mere.