Cinematic Fyn Aps

Cinematic Fyn Aps har base på Boltinggaard og er leverandør af Kameraudstyr, Post-Produktion og VFX, og er en central medspiller i Boltinggard Film-projektet. Blandt de føste produktioner vi leverede til var “Stille Hjerte”, “Juleønsket” og “Swingers".

Vi er søstervirksomhed til Cinematic Århus, RedRental A/S, ACT3 A/S og The Gentlemen Broncos Aps, og leverer selvfølgelig helt samme expertise og service.
 Vi har en stor ekspertviden inden for kamera, post, workflow, og er derfor et sikkert og naturligt valg som samarbejdspartner, når der skal produceres spillefilm, TV serier, reklamefilm, mindre projekter og dokumentarfilm på Fyn. 
Med højhastigheds internet forbindelse kan der leveres daglige prøver, udveksle klippefiler og meget mere. Det vil således være oplagt at placere klip eller grade på Boltinggaard i samarbejde med Cinematic Fyn Aps.

Kamera

Vi råder over alt fra go-pro, over ARRI Alexa XT til Phantom FLEX 4K, kort sagt alt hvad der skal til din produktion. Da vi har Redrental A/S i ryggen, tilbyder vi support 24/7, og der er altid hjælp at hente også lokalt.

Post-Produktion

Vi leverer klippeløsninger, conform, grade og mastering i højeste kvalitet, og alt dette i de smukke omgivelser på Boltinggaard. Vores samarbejdspartner er ACT3 A/S som har leveret post-produktion til bla. "Sommeren ’92”, “The RAMS” og “The Neon Demon".

VFX

Visuelle effekter er også et område hvor vi kan leverer til dit projekt. Vores team ledes af Kim Fersling og Alexander Schepelern, der bla. har lavet effekter til “The Salvation”, “Sommeren ’92” og “The RAMS”. 

Cinematic Fyn Aps og Boltinggaard Film ser frem til at servicere mange spændende projekter i skønne og helt nyistandsatte omgivelser med mulighed for både ophold, forplejning, produktionskontor, produktion og postproduktion.

Godt udstyr skaber gode film.

Du kan læse mere om Red Rental her.

 

         

Aktuelt on Gods5

Udlejning af ejendomme under Boltinggaard

De mange bygninger og boliger, som hører til ejendommen, udgør en samlet helhed af Boltinggaard og det er vigtigt for os, at disse bygninger bliver benyttet og drevet i samme ånd som godset. Vi prioriterer derfor højt, at vores udlejningsejendomme er vedligeholdt med respekt for alder og byggestil samt at finde den rette lejer til vores boliger. Klik på foto for mere information.