Priser på overnatning

Boltinggaard råder i alt over 27 dejlige og lyse værelser. Vi kan tilbyde overnatning i 3 suiter, 4 mini-suiter, 3 enkeltværelser og 17 dobbeltværelser.

Alle værelser er nyistandsatte og indrettet i engelsk landstil med smukke franske tapeter i forskellige mønstre, antikke møbler og kvalitetssenge fra svenske Englesson og økodundyner. Ikke to værelser er ens, men personligt og individuelt indrettet med høj standard for øje og sans for detaljen af Nicoline Rosenstand. 

Der er valgt miljøvenlige hår- og badeprodukter fra Anyah, og alle værelser er udstyrede med kogekedler, så man har mulighed for at lave sig en kop kaffe eller te inden sengetid.

Der forefindes hårtørrer på alle værelser, og mulighed for at låne strygejern og -bræt.

Værelseskategori Pris pr. nat
Enkeltværelse 995,-
Dobbeltværelse med fællesbad/toilet 995,-
Dobbeltværelse med eget bad/toilet 1.195,-
Mini-suite 1.295,-
Suite 1.495,-

 

For værelsesreservationer kontakt os venligst på tlf. 62 62 12 62 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Alternativt kan du bede os kontakte dig på linket lige her.

Aktuelt on Gods5

Udlejning af ejendomme under Boltinggaard

De mange bygninger og boliger, som hører til ejendommen, udgør en samlet helhed af Boltinggaard og det er vigtigt for os, at disse bygninger bliver benyttet og drevet i samme ånd som godset. Vi prioriterer derfor højt, at vores udlejningsejendomme er vedligeholdt med respekt for alder og byggestil samt at finde den rette lejer til vores boliger. Klik på foto for mere information.