Drøm sødt på Boltinggaard

Vi har for nyligt indrettet 27 dejlige gæsteværelser primært med adgang til eget bad og toilet. Heraf er de 21 dobbeltværelser, 3 enkeltværelser og 3 suiter.  Vi har istandsat værelserne i vore to sidefløje tilhørende hovedbygningen, som vi kalder for Syd- og Nordfløjen.

Alle værelser har vi selv istandsat og indrettet meget i stil med vores private værelser og udelukkende valgt lækre materialer og løsninger. Vi har valgt engelske og franske tapeter, brede lyse trægulve, høje træpaneler samt luksus senge fra svenske Englesson med specialindkøbte dyner og hovedpuder til Boltinggaard med økologiske gåsedun. De nyeste badeværelser er alle i Travertin og har gulvvarme.

Værelserne er individuelt indrettet, så der er ikke to værelser, der er ens – alle har deres eget udtryk i form af tapet og indretning. Meget interiør er opkøbt på diverse auktioner blandt andet er alle natbordene opkøbt på auktion fra Hotel D’Angleterre. Og ellers ting fra vores private gemmer, som vi alle håber, vil være med til, at vore gæster føler sig hjemme. 

Sov i den gamle hestestal, forvalterboligen eller gartnerhuset

Vores gamle hestestald er også total renoveret og her har vi på 1. salen indrettet 3 store gæsteværelser med eget bad og toilet i samme lyse og lækre stil som vores eksisterende gæsteværelser. Igen værelser med deres eget individuelle præg og her yderligere direkte kig til parken.

Vi råder over to huse beliggende på vejen ind til hovedbygningen kaldet Forvalterboligen samt Gartnerhuset. Forvalterboligen fungerer som et fuldt udlejningshus med stort fælles køkken, et badeværelse og to toiletter samt egen have og en garage.

Gartnerhuset er total nyistandsat og indrettet som individuelle små lejligheder med eget lille tekøkken, separat indgang, soveværelse samt eget bad og toilet til alle værelser. Her er der to store værelser på 1 salen og tre i stuen. Alle her også indrettet med smukke tapeter og ældre antikviteter. Huset her med egen have til disposition ude foran samt et stort soldæk.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til at overnatte i historiske rammer på Boltinggaard.

Julemarkedfoto2 IMG 1293

Julemarked på Boltinggaard - en kæmpe succes

Kom i julestemning til vores årligt tilbagevendende julemarked den første weekend i december. Se stemningsfotos fra det hyggelige marked her i 2018 og så glæder vi os til at byde Jer velkommen igen i 2019.