Marker din næste mærkedag eller mål

Boltinggard Gods er med sine lyse og indbydende lokaler et godt valg, når du vil fejre din næste mærkedag med en reception eller jeres virksomhed skal afholde årets firmafest.

At fejre livets store mærkedage eller mål er en lykkelig begivenhed. Og hos os, vil vi gerne gøre vores til, at din næste reception eller firmafest bliver en minderig oplevelse. 

Du har mulighed for at holde stående som siddende reception med alt fra ganske få gæster til en større fejring med op til 300 gæster. Firmafesten har vi plads til både den mindre virksomhed samt den større og er med til at sikre jeres medarbejdere får en uforglemmelig aften.

Menuen vil altid bestå af årstidens gode fynske råvarer leveret og serviceret af Thaisen. I kan naturligvis selv være med til at sammensætte menuen eller blot lade os sørge for en skøn smagsoplevelse. 

Kontakt os for en snak om din reception: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon +45 62 62 12 62.

hovedbyg m svaner

Boltinggaard Gods

Boltinggaard ligger idylisk i Ringe på Midtfyn, og danner rammerne for både private selskaber, firmarrangementer samt snart spændende Film-aktiviteter. Klik på foto for mere information.