Markér din næste mærkedag eller mål

Boltinggard Gods er med sine lyse og indbydende lokaler et godt valg, når du vil fejre din næste mærkedag med en reception eller jeres virksomhed skal afholde årets firmafest.

At fejre livets store mærkedage eller mål er en lykkelig begivenhed. Og hos os vil vi gerne gøre vort til, at din næste reception eller firmafest bliver en minderig oplevelse. 

Boltinggaard giver mulighed for at holde stående som siddende reception med alt fra ganske få gæster til en større fejring med op til 300 gæster. Firmafesten har vi plads til både til den mindre virksomhed samt den større og er med til at sikre, at jeres medarbejdere får en uforglemmelig aften.

Menuen vil som altid bestå af årstidens fynske råvarer leveret af vore gode samarbejdspartnere Menuen kan sammensættes helt efter jeres ønsker, eller ved at lade os overraske med en dejlig og smagfuld gastronomisk oplevelse. 

Kontakt os for en snak om, hvad vi kan gøre for dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon +45 62 62 12 62.

hovedbyg m svaner

Boltinggaard Gods

Boltinggaard ligger idylisk i Ringe på Midtfyn, og danner rammerne for både private selskaber, firmarrangementer samt snart spændende Film-aktiviteter. Klik på foto for mere information.