Kærligheden er den største gave

At fejre kærligheden med en fantastisk bryllupsfest er en oplevelse for livet.  

Ønsker I, at jeres store dag skal være en uforglemmelig oplevelse i romantiske og historiske omgivelser, er Boltinggaard Gods det oplagte valg.

Tag minderige bryllupsbilleder i godsets park og have alt imens jeres gæster tilbydes forfriskninger på vores udendørs terrassedæk. Efterfølgende sætter i jer til bords i vore indbydende lokaler og nyder en dejlig bryllupsmenu. Vi vægter fynsk gastronomi med afsæt i årstidens råvarer i samarbejde med vore gode samarbejdspartnere. 

Vi er behjælpelige fra ende til anden med alle detaljerne ved jeres store dag, og planlægger sammen med jer en fest, der er helt i tråd med jeres ønsker.

Der er naturligvis også mulighed for at arrangere overnatning for jer og jeres gæster i vore 27 gæsteværelser.

Kontakt os for en uforpligtende samtale på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 62 62 12 62. 

 

 

IMG 0336

Parken på Boltinggaard

Boltinggaard gods er omkranset af en stor og gammel park, som indbyder til hyggelige gåture og smukke oplevelser. I haven findes fx. gamle frugttræer samt spændende blomstrende træer, og haven har efter sigende en af Danmarks største kvæder, de kan bruges bla. til marmelade. Klik på foto for mere information.