Kærligheden er den største gave

At fejre kærligheden med en fantastisk bryllupsfest er en oplevelse for livet.  

Ønsker I, at jeres store dag skal være en uforglemmelig oplevelse i romantiske og historiske omgivelser er Boltinggaard Gods det oplagte valg.

Mens jeres gæster får en forfriskning på Vores udendørs tereassedæk, kan I få taget smukke bryllupsbilleder i godsets park og efterfølgende sætte jer til bords og nyde en bryllupsmenu med fynsk islæt. Vi vægter fynsk gastronomi med afsæt i årstidens råvarer i samarbejde med Thaisen Hus, Boltinggaards faste levarandør til Vores arrangementer. 

I samarbejde med Peter Thaisen er vi behjælpelige med alle detaljer til jeres store dag, og viser gerne rundt i lokalerne, så alt bliver præcis som I ønsker jer. 

Det er også muligt at arrangere overnatning i vores helt nyistandsatte gæsteværelser med tilhørende badeværelser. Dette bestilles igennem Nicoline og Peter-Vilhelm Rosenstand. 

Kontakt os her: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 62 62 12 62. 

 

 

IMG 0336

Parken på Boltinggaard

Boltinggaard gods er omkranset af en stor og gammel park, som indbyder til hyggelige gåture og smukke oplevelser. I haven findes fx. gamle frugttræer samt spændende blomstrende træer, og haven har efter sigende en af Danmarks største kvæder, de kan bruges bla. til marmelade. Klik på foto for mere information.