Drøm sødt på Boltinggaard

Det er nu muligt at overnatte på Boltinggaard. Vi har i forbindelse med realiseringen af vores RealDania filmprojekt fået bygget og indrettet nye gæsteværelser, så vi nu kan byde vores gæster velkommen til et fuldt døgn.

I alt kan vi nu tilbyde 28 gæsteværelser primært med adgang til eget bad og toilet. Heraf er de 26 dobbeltværelser og to indrettet som enkeltværelser.  Vi har istandsat værelserne i vores to sidefløje tilhørende hovedbygningen, som vi kalder for Syd og Nordfløjen.

Alle værelser har vi selv istandsat og indrettet meget i stil med vores private værelser og udelukkende valgt lækre materialer og løsninger. Vi har valgt engelske og franske tapeter, brede lyse trægulve, høje træpaneler samt luksus senge fra Svenske Englesson med special indkøbte dyner og hovedpuder til Boltinggaard med økologiske gåsedun. De nyeste badeværelser er alle i Travertin og har gulvvarme.

Værelserne er individuelt indrettet, så der er ikke to værelser, der er ens, men har deres eget udtryk i form af tapet og indretning. Meget interiør er opkøbt på diverse auktioner blandt andet er alle natbordene opkøbt på auktion fra Hotel D’Angleterre. Og ellers ting fra vores private gemmer, som vi alle håber, vil være med til at Vores gæster føler sig hjemme. 

Hestestald og kontorfaciliteter

Vores gamle hestestald er også total renoveret og tilbyder moderne og lyse kontorfaciliteter i stuen og ovenpå her kan vi tilbyde 3 store gæsteværelser med eget bad og toilet i samme lyse og lækre stil som vores eksisterende gæsteværelser. Igen værelser med deres eget individuelle præg og her også direkte kig til parken.

Vi råder over to huse beligende på vejen ind til hovedbygningen kaldet Forvalterboligen samt Gartnerhuset. Forvalterboligen fungerer som et fuldt udlejningshus med stort fælles køkken, et badeværelse og to toiletter samt egen have og en garage.

Gartnerhuset er total nyistandsat og indrettet som individuelle små lejligheder med eget lille tekøkken, separat indgang, soveværelse samt eget bad og toilet til alle værelser. Her er der to store værelser på 1 salen og tre i stuen. Alle her også indrettet med smukke tapeter og ældre antikviteter. Huset her med egen have til disposition ude foran samt et stort soldæk.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til at overnatte i historiske rammer på Boltinggaard.

Julemarked

Julemarked for hele familien

Som noget helt nyt starter vi nu en årligt tilbagevende begivenhed her på Midtfyn – Julemarked på Boltinggaard. Den 1. til 3. december åbner vi dørene for en weekend helt i julens tegn. Julemarkedet vil byde på en bred vifte af spændende oplevelser for hele familien – store som små.