Smukke omgivelser og plads til at boltre sig skaber optimale rammer for alle tænkelige former for fysisk udfoldelse.

Boltinggaard tilbyder i samarbejde med vore samarbejdspartnere en bred vifte af aktiviteter og teambuilding. Som nogle få blandt mange kan vi nævne:

Yoga og meditation 
Start din mødedag med en times forløsende yoga eller meditation i parken eller, når det er for koldt ude, i vort store filmstudie. Slut øvelserne af med en friskpresset grøntsagsjuice og være klar til dagens mødeaktiviteter. 

På to hjul – v/Segway Langeland
Under kyndig instruktion kan du opleve naturen på og omkring Boltinggaard på to hjul. Lær, hvordan du med kroppen let styrer segway'en som en anden ballerina. Det er slet ikke så svært, som man tror. Når vejret driller, ruller vi i Filmstudiet.

Laserlerdueskydning – v/Plenge.nu
At holde fokus og have øje for målet er vigtigt i enhver virksomhed. Laserlerdueskydning er en sjov måde at teste, hvor gode medarbejderne er til at sigte og motivere hinanden. Alt foregår elektronisk, og kun duer af plastik må ”lade livet”. Laserlerdueskydning fungerer også som en god aftenaktivitet, idet ”duerne er selvlysende.

The Black Link – v/Fieldmore
The Black Link er et imponerende show af lysende effekter, hvor deltagerne selv er med til at skabe oplevelsen. Undervejs lærer deltagerne hinanden bedre at kende og ser hvordan de hver især, er forbundet gennem personlige relationer.

Deltagerne bliver fra start lukket ind i vort mørklagte filmstudie, hvor de ved hjælp af en helt speciel lyssætning og en fælles indsats skal løse en række opgaver, som handler om at skabe nye relationer med hinanden. Opgaverne er alle baseret på leg med lys og de fantastiske muligheder, som det giver. 

***

Kontakt os på tlf. 62 62 12 62 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om ovennævnte samt en hel del andre aktiviteter, som vi via vore samarbejdspartnere kan tilbyde i forbindelse med et ophold her på Boltinggaard.

Aktuelt on Gods3

Er du interesseret i jagt ?

Til Boltinggaard Gods hører en del arealer til, som benyttes til jagt. Noget af vores jagt kan lejes for en periode eller for enkeltarrangementer. Klik på foto for mere information.