Mødet du aldrig vil hjem fra

Lad Boltinggaards smukke omgivelser danne rammen om din næste kursus-eller konferencedag.

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas, når du arrangerer og deltager i kurser og konferencer. Derfor yder vi vores bedste for at gøre dit kursus eller din konference til en udbytterig og særlig dag for dig og dine medarbejdere.

Med mulighed for at afholde møder med mellem 10 og 300 deltagere, kan Boltinggaard Gods rumme alt fra virksomhedsmøder til nationale og internationale konferencer. 

Vi yder en høj service og er behjælpelig med alt fra planlægning og forplejning til ophold og overnatning. 

Vi har moderne mødefaciliter til indendørs drøftelser samt en omkringliggende park, hvor walk & talk møder fortrinligt lader sig gøre.  

I løbet af dagen serverer vi i samarbejde med vore samarbejdspartnere morgenmad, frokost, eftermiddagekage og middag – naturligvis altid med fokus på årstidens friske fynske råvarer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste kursus-eller konferenceoplevelse på tlf. 62 62 12 62 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

IMG 0336

Parken på Boltinggaard

Boltinggaard gods er omkranset af en stor og gammel park, som indbyder til hyggelige gåture og smukke oplevelser. I haven findes fx. gamle frugttræer samt spændende blomstrende træer, og haven har efter sigende en af Danmarks største kvæder, de kan bruges bla. til marmelade. Klik på foto for mere information.