Bygningerne, lokalerne og køkkenet


Bygningerne
Selve sidebygningen blev oprindeligt brugt som godsets kornmagasin og er fra år 1852. Bygningen blev senere brugt som samlingspunkt for Ryslinge frimenighed og sidst anvendt til tulipanløgsproduktion.

I år 2008 får vi totalrenoveret sidebygningen og de nuværende konferencelokaler med respekt for de gamle detaljer og den smukke bygningskonstruktion, som præger salen.

Designet er ideelt til at skabe rammen om jeres næste møde, konference, messe, fest eller jagtselskab. Vi modtager fra 10 til 300 deltagere og akkustikken og atmosfæren er fantastisk, hvorvidt i er mange eller få. 

Lokalerne
Konferencelokalerne er indrettet lyst og eksklusivt med kig til kip med smukke gulve og de originale træbjælkekonstruktioner troner stadig i rummet.

Der er overvejende valgt glasdøre både inde samt ud til park og gårdsplads, så lysindfaldet bliver optimalt. Fra konferencesalen er der kig direkte ud til parken, hvor man også kan opholde sig på vores store smukt indrettede 80 m2 terrassedæk med sofagruppe samt cafeborde.

I 2013 fik vi færdigbygget en større sal i forlængelse af vores eksisterende og har derfor kapacitet på op til 300 siddepladser. De to sale supplerer hinanden rigtig godt og egner sig perfekt sammen. Denne konferencesal er ideel til større foredrag, koncerter, messer eller andre specielle events. Mulighederne er uendelige. 

Køkkenet, service, borde og stole
Køkkenet ligger åbent og er indrettet med moderne faciliteter, stort gaskomfur med to ovne, køleskab med fryser samt diverse køkkenudstyr. Boltinggaard råder over alt i service, bestik, glas fade etc., ligesom vi er leveringsdygtige i et bredt udvalg af borde og stole.   

Lars Nørgård
På væggene har vi valgt malerier af kunstneren Lars Nørgård, der med sin farverige, moderne og humoristiske streg skaber netop den rette stemning med højt til loftet. 

Lars Nørgård er maler, grafiker og billedhugger. Han er opvokset i Ålborg og uddannet på Kunsthåndværkerskolen i København og Academy of Art College i San Francisco, USA.

Lars Nørgård udkom i 2015 med den omfattende monografi: Lars Nørgård Maleri, udgivet af Aschehoug´s Forlag og forfattet af Trine Roos. Lars Nørgård var i firserne en del af kunstnergruppen "Værkstedet Værst" med bl. a. Erik A. Frandsen og Christian Lemmerz.  Lars Nørgård er repræsenteret på en lang række danske kunstmuseer, på Operaen, og har desuden tideligere udsmykket cafeen på Statens Museum for Kunst, navngivet "Café Lars Nørgård". De seneste år er der sket en sammenstøbning af de figurative og abstrakte udtryksformer maleren i tidligere år pendulerede imellem. 

http://larsnorgard.dk

 

 
 
 

tegning lille

Konferencelokaler på Boltinggard Gods

 
Tegninger af Boltinggards indbydende rammer giver et godt indtryk af de mange muligheder, som de moderniserede konferencelokaler byder på. Se tegninger og få overblik - klik på foto.