Hold dit næste møde i smukke omgivelser

Vi kan skabe den rette stemning her på Boltinggaard samt sørge for, at I får en enestående oplevelse i smukke og naturskønne omgivelser året rundt til jeres næste bestyrelsesmøde, konference, firmafest, messe, koncert eller jagt – kun fantasien sætter grænser.

Boltinggaard Gods har faciliteter til store som små møder samt konferencer. Vi stiller moderne og smagfuldt indrettede kursusfaciliteter til rådighed for alt fra 10 til 300 personer. 

Godsets centrale placering omgivet af både park, skov og naturstier er med til at skabe den perfekte atmosfære omkring jeres arrangement.

Vi hjælper dig, så du får det bedste ud af dit ophold, og dine gæster går hjem en oplevelse rigere. 

Det er også muligt at arrangere overnatning i vores helt nyistandsatte gæsteværelser med tilhørende badeværelser. 
 

Ring for et uforpligtende tilbud på +45 62 62 12 62 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Julemarked

Julemarked for hele familien

Som noget helt nyt starter vi nu en årligt tilbagevende begivenhed her på Midtfyn – Julemarked på Boltinggaard. Den 1. til 3. december åbner vi dørene for en weekend helt i julens tegn. Julemarkedet vil byde på en bred vifte af spændende oplevelser for hele familien – store som små.