Vi har rammerne til det hele

Der er en fantastisk god og behagelig akustik i vores lokaler, så det kan både rumme de helt små samt de helt store arrangementer uden at I skal gå på kompromis med lyden. Musik og sang har de optimale forhold og vi har blandt andet haft Medina til at synge her til en intimkoncert for et privat event. Der er mulighed for filmfremvisning for op til 300 personer, så salen kan let omdannes til en biograf ønskes dette.  Vi ser helst muligheder frem for begrænsninger og glæder os til at byde velkommen til jeres næste event, messe eller modeshow her på Boltinggaard.

Showrooms
Ønsker du at holde et modeshow eller anden form for eksponering af dine produkter, kan vore store og rummelige lokaler med lethed fungere showrooms i forbindelse med en udstilling. Alle vore lokaler er let tilgængelige via store porte, og på den måde bliver af- og pålæsning af selv store effekter klaret i en håndvendning. Filmstudiet med sine knapt 400 m2 huser nemt selv en større udstilling.

Messe
Hvert år i december afholder vi Julemarked på Boltinggaard, og i Pinsen 2019 åbnes yderligere op for et livsstilsmesse, hvor alle faciliteter både inden- og udendørs tages i brug. 

Har du eller din virksomhed planer om af afholden en kunde-, produkt- eller anden form for messe, så kontakt os på tlf. 62 62 12 62 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Der er også mulighed for overnatning, hvis messen eller eventet foregår over flere dage.

Se mere om overnatning på linket lige her.

 

Aktuelt on Gods5

Udlejning af ejendomme under Boltinggaard

De mange bygninger og boliger, som hører til ejendommen, udgør en samlet helhed af Boltinggaard og det er vigtigt for os, at disse bygninger bliver benyttet og drevet i samme ånd som godset. Vi prioriterer derfor højt, at vores udlejningsejendomme er vedligeholdt med respekt for alder og byggestil samt at finde den rette lejer til vores boliger. Klik på foto for mere information.