Vi har rammerne til det hele

Der er en fantastisk god og behagelig akustik i vores lokaler, så det kan både rumme de helt små samt de helt store arrangementer uden at I skal gå på kompromis med lyden. Musik og sang har de optimale forhold og vi har blandt andet haft Medina til at synge her til en intimkoncert for et privat event. Der er mulighed for filmfremvisning for op til 300 personer, så salen kan let omdannes til en biograf ønskes dette.  Vi ser helst muligheder frem for begrænsninger og glæder os til at byde velkommen til jeres næste event, messe eller modeshow her på Boltinggaard.

Modeshow

Ønsker du at holde et modeshow eller anden form for eksponering af dine produkter kan vores sale let ombygges til flotte og unikke showrooms. Ringe handelstandsforening gjorde brug af vores lokaler til at opstille salgs samt smagsboder fra de enkelte forretninger i det ene lokale og afholdt et stort flot modeshow med Jim Lyngvild som konferencier, i det andet.

Messe:

Vi har bl.a. huset en større krukke- samt udendørs brugskunst messe, som forløb over en hel uge. Sælgere fra hele landet var forbi og konferencesalen blev omdannet til et helt univers af statuer samt kreative blomsteropsatser, som gjorde sig flot både inde samt ude på vores store terrassedæk i parken. Det mindre mødelokale var omdannet til kontor og salg samt køkken og cafe til frokost. 

Der er også mulighed for overnatning forgår messen eller eventet over flere dage. Se under overnatning.

 

Aktuelt on Gods5

Udlejning af ejendomme under Boltinggaard

De mange bygninger og boliger, som hører til ejendommen, udgør en samlet helhed af Boltinggaard og det er vigtigt for os, at disse bygninger bliver benyttet og drevet i samme ånd som godset. Vi prioriterer derfor højt, at vores udlejningsejendomme er vedligeholdt med respekt for alder og byggestil samt at finde den rette lejer til vores boliger. Klik på foto for mere information.