Et væld af muligheder

Konferencesalene på Boltinggaard danner den ideelle ramme for dit næste event. Brug godsets mange faciliteter til jeres næste messe eller udstilling, teambuilding eller kulturelle oplevelse.

Her får du store og lyse lokaler med højt til loftet. Der er mulighed for at køre bl.a. messemateriale lige til døren, og med en placering midt på Fyn blot 3 km. fra motorvejener Boltinggaard let tilgængelig for deltagere fra hele landet.

Vi kan være behjælpelige med alle former for forplejning gennem vore leverandører og serverer gerne sandwich, tapas eller et større frokost- eller middagstraktement. Sammen finder vi den løsning, der passer netop til jeres næste event. Læs evt. mere om vore cateringleverandører her.

I forbindelse med arrangementer over flere dage kan der med fordel overnattes i vores dejlige gæsteværelser. Læs mere lige her.

 
 

Julemarkedfoto2 IMG 1293

Julemarked på Boltinggaard - en kæmpe succes

Kom i julestemning til vores årligt tilbagevendende julemarked den første weekend i december. Se stemningsfotos fra det hyggelige marked her i 2018 og så glæder vi os til at byde Jer velkommen igen i 2019.