De bedste råvarer fra Fyn

 

Thaisen Hus

På Boltinggaard samarbejder vi med Thaisen Hus med komplette løsninger til alle vores arrangementer. Teamet bag Thaisen hus er professionelt og imødekommende. De er meget dygtige til at komme med individuelle løsninger og kreative forslag til både menu samt opdækning af borde til de store fester og receptioner, messer og konferencer samt det lille intime møde.

Deres gastronomiske stil er markant og delikat. I køkkenet hylder de kun de bedste råvarer fra Fyn og sætter en ære i at sammensætte deres menuer efter årstidens specialiteter.

Økologi

En stor del af Thaisens hus sortiment er så vidt det er muligt økologisk. De har et samarbejde med Ørbæk bryggeri på deres øl og vand, bruger økologisk mel fra Kragegården i deres hjemmelavede brød, udelukkende mejerivarer fra naturmælk, producerer egen syltetøj samt har flere økologiske produkter i deres samlede sortiment.

Læs mere om Thaisen Hus her:  http://www.thaisenhus.dk 

Thaisen hus er medlem af den fynske producent forening Smagen af Fyn, der er et samarbejde med både store og små fødevareproducenter, brygmestre, kokke, restauratører og andre ildsjæle der samarbejder for at bringe de bedste fødevarer fra den fynske jord til dit bord.

 

Thaisen Ma'hus

Boltinggaard Gods har også et stærkt samarbejde med Thaisen Ma'hus, der er placeret midt i Ringe By. F.eks. kan overnattende gæster på Boltinggaard Gods bestille og afhente deres mad i Thaisen Ma'hus blot ved brug af deres værelsesnummer.

Det er Thaisen Hus, der står bag Thaisen Ma'hus, så det er en garanti for de bedste råvarer og en professionel tilgang til at give kunden en helt fantastisk kulinarisk oplevelse.

På Thaisen Ma'hus kan man spise eller tage sin frokost med, eller man kan invitére kæresten eller familien på en god, fynsk aftensmad i Ma'huset, eller tage den med og nyde den derhjemme.

Se artikel omkring samarbejdet her.

Læs mere om Thaisen Ma'hus her:  http://www.thaisenmahus.dk

 

 

PV034 DSC 0123 2 Edit

Hold dit næste møde, konference eller fest hos os

 
Vi kan skabe den rette stemning her på Boltinggaard samt sørge for, at I får en unik oplevelse i smukke og naturskønne omgivelser året rundt. Klik på foto for mere information.