Alt det gode til ganen

Alsidighed gør det muligt for os at løfte alle vore kunders ønsker og behov. 

Derfor har vi på Boltinggaard valgt at åbne op for at samarbejde med flere forskellige lokale partnere, der leverer kvalitetsretter – naturligvis baseret på gode råvarer.

Vi serverer en god og nærende morgenmad, lette eller større frokoster, samt skønne middagsretter bestående af 2, 3 eller 4 retter alt afhængig af vore kunders ønsker.

BOLTINGGAARD EVENT benytter nu primært AC Mad fra Odense.

Kok og food-passionista Ann Charlotte Breith

Ann Charlotte laver til daglig smagsoplevelser til alt fra eksklusive festligheder til store arrangementer. Desuden er hun særligt anerkendt på Fyn for sine særdeles spændende, sunde og lækre frokostordninger, hvor farverige salater er en vigtig ingrediens. Lokale råvarer og økologi er et must for den passionerede gastronom.

Ann Charlotte er kendt under navnet AC Mad og som leverandør af velsmagende og smukke retter, som serveres med et feminint touch.

Ann Charlotte har arbejdet som kok på flere af Danmarks anerkendte restauranter, bl.a. Svinkløv Badehotel, Ti Trin Ned og GOMA. Derudover er hun kendt fra sin sommerrestaurant Madladen ved Falsled Vandrehjem.

Kontakt os på 62 62 12 62 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.og hør om de forskellige muligheder, og hvad vi kan gøre for dig. 

 

 Billede1

 

PV034 DSC 0123 2 Edit

Hold dit næste møde, konference eller fest hos os

 
Vi kan skabe den rette stemning her på Boltinggaard samt sørge for, at I får en unik oplevelse i smukke og naturskønne omgivelser året rundt. Klik på foto for mere information.