Alt det gode til ganen

Alsidighed gør det muligt for os at løfte alle vore kunders ønsker og behov. 

Derfor har vi på Boltinggaard valgt at samarbejde med flere forskellige lokale partnere, der leverer mindeværdige gastronomiske oplevelser – naturligvis baseret på gode og gerne lokale råvarer.

Vi serverer en god og nærende morgenmad, lette eller større frokoster, samt skønne middagsretter bestående af 2, 3, 4 eller hele 5 retter alt afhængig af vore kunders ønsker.

BOLTINGGAARD EVENT har siden forsommeren 2018 samarbejdet med AC Mad i Odense, og har for nyligt yderligere indledt et samarbejde med Thomas Pasfall. Læs mere om vore kompetente samarbejdspartnere nedenfor:

Kok og food-passionista Ann Charlotte Breith

Ann Charlotte laver til daglig smagsoplevelser til alt fra eksklusive festligheder til store arrangementer. Desuden er hun særligt anerkendt på Fyn for sine særdeles spændende, sunde og lækre frokostordninger, hvor farverige salater er en vigtig ingrediens. Lokale råvarer er et must for den passionerede gastronom.

Ann Charlotte er kendt under navnet AC Mad og som leverandør af velsmagende og smukke retter, som serveres med et feminint touch.

Ann Charlotte har arbejdet som kok på flere af Danmarks anerkendte restauranter, bl.a. Svinkløv Badehotel, Ti Trin Ned og GOMA. Derudover er hun kendt fra sin sommerrestaurant Madladen ved Falsled Vandrehjem.

Thomas Pasfall 

Rejsen fra kokkeelev ved Bygholm Parkhotel i Horsens til Årets Kok i 2000, videre til en optagelse i Michelin Nordic Guide 2016, 2017 & 2018 understøtter det imponerende CV, som Thomas Pasfall har med sig. Thomas Pasfall er tidligere Hof kok og er især kendt for sin rejse på Munkebo Kro. I dag er han indehaver af Restaurant PASFALL i hjertet af Odense, hvor han de sidste 6 år hver dag har udviklet retter og forkælet sine gæster .

Hos Restaurant PASFALL sætter man velsmag & gode råvarer over alt andet og tilbyder både levering til frokost & aften samt ved større selskaber & arrangementer. 

Dybt forankret i årstidens råvarer og en stolthed af Fynbo er det ikke uden grund, at Restaurant PASFALL er optaget i Michelin Guiden 2016, 2017 og 2018. Det handler om smag, nydelse og nærvær.

Kontakt os på 62 62 12 62 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.og hør om de forskellige muligheder, og hvad vi og vore samarbejdspartnere kan gøre for dig. 

 

 

 

PV034 DSC 0123 2 Edit

Hold dit næste møde, konference eller fest hos os

 
Vi kan skabe den rette stemning her på Boltinggaard samt sørge for, at I får en unik oplevelse i smukke og naturskønne omgivelser året rundt. Klik på foto for mere information.